Benieuwd naar mijn werk en of je dat bevalt? Groot gelijk!

Klik gerust eens rond.

Geef me deze gimbal en deze coole software om video’s te editen en je krijgt een hele gelukkige copywriter. Want stiekem hou ik ook van filmpjes maken.

En ja, zoiets kan dus ook voor jou!

Balance vs. Business

Ik schreef met volle overtuiging voor de websites van Boekhoudkantoor Karin Beeckman en partner Krist Coorman, trainer en ondernemingscoach. Goed gezien, dat is een beetje veel familie. 🙂 Maar hey… een mens moet ergens beginnen, toch?      

Communiebedankjes

Exclusieve gedichtjes als bedankje voor een speciale dag. Omdat elk kind al even uniek is!

Eeman Consulting

Eeman Consulting wilde niet zomaar wat standaard webvulling, maar teksten precies op hun maat gemaakt. Net zoals de service die zij hun klanten bieden, trouwens. Het belang van een goed geschreven website hoeft niet meer gezegd, toch? Klanten krijgen nu een veel frissere, gepersonaliseerde stijl te zien:

Koko-Ro

Teamcoach Inge Melotte gelooft in Koko-Ro. Dat is de Japanse overtuiging dat hoofd en hart kunnen verzoend worden op de werkvloer. Ik herwerkte met plezier en veel zorg haar webteksten, waarin ze vooral zichzelf wilde blijven herkennen. Een boeiende opdracht en een inspirerende dame! Een kijkje nemen op haar website? KOKO-RO 

Le Silence du Midi

Ellen, Gunther en Gilles hebben Le Silence du Midi met veel liefde opgebouwd in het zuiden van Frankrijk. Ze zetten in op ultieme gemoedelijkheid en gastvrijheid, al vele jaren lang. Zelf heb ik er ook al een formidabele vakantie beleefd. Hun website was aan vernieuwing toe. Meer body voor de teksten en alles SEO-proof. Of ik…

Neliane

Neliane ontwerpt aangepaste kledij voor dames met lymfoedeem. Of gewoon, voor elke vrouw die wat zwaarder is aan armen, benen of buik. Aan deze website schrijf ik mee vanuit het hart. Klik door en kom meer te weten over dit bijzondere initiatief.