Een website met impact voor Talk Test Trust

Nina De Lille - Talk Test Trust

De eerste keer dat Nina De Lille mij opbelde, bleven we een uur lang babbelen. Straf! Want we kenden elkaar niet eens… Of tenminste: ik kende Nina nog niet. Zij had mijn postjes wel al zien passeren op social media.

Van de naam Talk Test Trust was toen nog geen sprake. Nina wist alleen dat ze een business wilde opstarten als testing consultant. Ze zat vol vragen: over haar branding, marketing, aanbod en hoe ze haar gloednieuwe website kon aanpakken.

Wat meteen opviel: Nina wilde zich doordacht en professioneel positioneren op deze nichemarkt. Een superslimme zet!

Talk Test Trust: testing partner mét impact

Tijdens deze toffe samenwerking leerde ik Nina kennen als een gepassioneerde, ultragedreven experte. Ik interviewde enkele mensen om testimonials te verzamelen en ook zij bevestigden: Nina is een krak in alles waar ze haar tanden in zet.

Als testing partner en consultant ondersteunt ze softwareleveranciers in het meest delicate onderdeel van het ontwikkelingsproces: de testingfase. Met meer dan 30 jaar experience ‘in the field’ vormt zij de ideale (en onmisbare) schakel tussen developer en eindklant.

Nina’s missie was snel duidelijk: zij wil kwalitatieve testing terug op de kaart zetten, zodat softwareontwikkelaars hun product sneller én succesvol opleveren. Met 100% tevreden klanten tot gevolg.

Testing mét impact’ werd de slogan. En de naam van Nina’s business? ‘Talk Test Trust’, dus.

Nina wist zich omringd door een team van freelancers die elkaar kenden én gezamenlijk de schouders zetten onder haar geesteskind. Het werd een geweldig samenspel van professionele foto’s, design, technisch vernuft en copywriting.

Omringd door een team van expert-freelancers

Talk Test Trust’ staat meteen ook voor Nina’s werkwijze – haar unieke signature system – waarbij alles begint met een heldere communicatie. Ook onze samenwerking ging van start met flink veel brainstormen over haar website en online marketing. Daarna ging ik enthousiast aan de slag. Misschien iets té?

De eerste twee webpagina’s zaten er niet meteen boenk op… We deden een tweede briefing en daarna ging de feedback alleen nog crescendo! Dat is dan het grote voordeel van kort op de bal spelen (of “korte sprints trekken” in testingjargon 😉).

Voor de gloednieuwe website schoof ik deze partners naar voor:

Ook met hen klikte het goed. Nina wist zich dus omringd door een team van freelancers die elkaar kenden én gezamenlijk de schouders zetten onder haar geesteskind.

Beretrots op dit online meesterstuk!

Ik ben op z’n zachtst gezegd beretrots op dit websiteproject. Klik gerust door en test het zelf uit! (graaf woordmopje, I know 😏) Het werd een geweldig samenspel van professionele foto’s, design, technisch vernuft en copywriting.

Talk Test Trust - website met impact
(c) talktesttrust.com

Vanuit het niets zetten we op enkele maanden tijd een krachtig businessconcept neer, met alles erop en eraan. Nina, zelf een volleerd project manager, nam de regie van haar eigen website strak in handen. Dat heb je ook nodig, wil je tot een meesterstuk komen.

Toen de website online ging, voorzag ik nog netjes alle metateksten voor de pagina’s en de alt-teksten voor de afbeeldingen. Zodat ook Google blij werd bij zijn eerste bezoekje aan de website.

Daarna was het de beurt aan Nina’s social media: ik maakte een LinkedIn bedrijfspagina aan en vulde die met tekst en visuals die – uiteraard – matchten met de stijl van de website. Ready to change the testing world!

Talk Test Trust - Jouw testing partner & consultant

En wat vond Nina er zelf van, eigenlijk?

Myriam leerde ik kennen via LinkedIn. Haar enthousiasme spatte uit iedere post. Eenvoudig, hapklaar en met oplossingen. Toen ik haar contacteerde wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten, of wat zij verwachtte van mij.

Ons eerste contact was ‘talk’, vier uur aan één stuk, twee mensen die elkaar niet kennen. Twee mensen uit twee verschillende werelden. Myriam luisterde, Myriam complimenteerde. Zij stelde mij gerust. Mijn onwetendheid op haar vakgebied heeft ze snel weggehaald.

De eerste oplevering zat ernaast… Oja! Toch! Maar de moeilijkste drempel was al genomen: wij praatten, wij luisterden naar elkaar, wij werkten samen. Dus in geen tijd zetten wij dit recht. Vanaf dan hadden we gelijke tred. Maar dat is niet alles.

Myriam is zeer open-minded en klantgericht. Alle andere sleutelfiguren om tot een professionele website te komen heeft zij geïntroduceerd. Vraag het aan Myriam, weet ze het niet (wat zelden voorkomt), dan weet ze wie het weet!

Samenwerken met Myriam is zalig, stress-verlagend, geruststellend.

Denk je dat wij jouw business samen even stevig kunnen neerpoten?

Let’s find out…

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!