Go Go Go Camino!

Elvira Rog van Go Camino organiseert wandeltochten naar Compostela

Je hebt klanten, je hebt enthousiaste klanten en dan heb je Elvira Rog van Go Camino. Tot zij me contacteerde, hadden we elkaar nog nooit in het echt ontmoet.

Zij volgde mijn nieuwsbrief en sociale media, dat wel. En ik volgde haar, omdat ik nu eenmaal hou van wandelen én van Spanje. Elvira’s foto’s laten me altijd watertanden.

Ooit stap ik met haar mee, seguro que sí!

Wandeltochten naar Compostela… en veel meer!

Wat doet Elvira met Go Camino precies? Wel, zij organiseert wandeltochten naar Noord-Spanje en Portugal. Onder haar deskundige begeleiding ben je 5 tot 12 dagen even helemaal weg van de wereld. Onthaasten, heet dat, tegen een heerlijke 4 km per uur.

Tijdens zo’n Camino sta je ook stil. Figuurlijk dan, bij je eigen levenswandel. Een moderne pelgrimstocht is het, die je in groep – maar uiteindelijk toch alleen – aflegt. En de smartphone? Die blijft thuis. Want tegelijk onderga je een digitale detox. Aaaah… *droomt weg*

Ondertussen tekende Elvira ook prachtige wandeltochten uit in de Benelux. Die zijn meestal wat korter en makkelijker. Lees: ideaal voor de beginnende Camino-wandelaar, zoals ik. 😉

Meer schwung voor Go Camino website en nieuwsbrief

Op een dag belde Elvira me op. “Myriam, ik heb jou nodig. Jij mag meer schwung stoppen in enkele teksten op de Go Camino website. En ik heb ook nog een nieuwsbrief waar je je mag op uitleven. Graag in die enthousiaste stijl van jou, hé.”

No problema, chica!

We pinden meteen een halve dag vast in onze agenda’s. En op die ene voormiddag ging ik met mijn magische pen door de Go Camino teksten. Ik las, schrapte en schreef in hyperfocus.

Dat deed ik in WordPress en Mailchimp zelf, aja. Zo hoefde Elvira niets meer te copy-pasten uit een Worddocument. Ze kon het resultaat meteen bewonderen, diezelfde namiddag nog. 😀

Niet veel later liet ze deze warme boodschap achter op mijn online kanalen:

review Go Camino

Ook eens proberen, zo’n magische schrijfkracht voor je business?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!