Neddine Solutions kiest voor vaste copywriter

Maatwerk, efficiëntie, beschikbaarheid, veiligheid, samenwerken & communiceren. Dat zijn de sleutelwaarden die Neddine Solutions uitdraagt in haar no-nonsense ICT-service voor KMO’s.

Ondertussen mag ik mezelf ook een klein beetje tot hun team rekenen. Want als freelance copywriter ondersteun ik dit Gentse bedrijf maandelijks bij hun marketing.

Een krachtig bedrijfs-DNA

Neddine Solutions is er voor KMO’s die nood hebben aan een betrouwbare ICT-partner op álle gebied: hardware, software en security.

Neddine Solutions denkt mee met haar klanten en helpt hen groeien met behulp van zorgeloze ICT. Het team bestaat uit ervaren IT-experten die hun kennis graag delen. Ze werken in nauw overleg met de klant en spelen kort op de bal wanneer verandering nodig blijkt.

Een krachtig bedrijfs-DNA dat ook onze vaste samenwerking kenmerkt, al van bij het prille begin.

Een vaste copywriter? Zorg dat het klikt!

Zaakvoerder Philip Vande Papeliere pakte zijn zoektocht naar een vaste copywriter heel bedachtzaam aan. “Want”, zo benadrukte hij al tijdens ons eerste gesprek, “ik wil écht wel een goeie klik voelen met iemand die schrijft in naam van ons bedrijf.”

Kijk, en dat klonk dus als magie in mijn oren. Ik hou van ondernemers die het menselijke aspect binnen een samenwerking vooropstellen en daarbij vertrouwen op hun intuïtie. Die niet gelijk welke partner onder de arm nemen en zomaar iets proberen.

Neddine Solutions en ik, wij kozen bewust voor elkaar.

Een efficiënte contentmolen

Wat houdt onze samenwerking dan precies in? Wel, elke maand werk ik voor Neddine Solutions een heuse klantencase uit.

Philip verwijst me door naar zijn klanten, waarna mijn contentmolen zelfstandig aan het draaien gaat:

  • Ik stuur een mailtje naar de klant om kennis te maken
  • Ik interview de klant over de samenwerking met Neddine Solutions
  • Ik verzamel beeldmateriaal
  • Ik verwerk het interview tot een SEO-proof webartikel (600+ woorden)
  • Ik leg de eerste versies voor aan alle partijen
  • Ik schaaf bij tot de finale versie

Dat alles op een efficiënte manier, met zo min mogelijk over-en-weergemail. Want daar zitten zaakvoerders van groeiende KMO’s niet op te wachten – juist.

Is Neddine Solutions “content” van mijn content?

’t Zal wel zijn! 😀

Dit schreef Philip erover:

“Myriam leerde ik kennen via de netwerkinitiatieven van Lenie Verhelst. Ze is een top copywriter! Ik ben zelf vrij kritisch aangezien ik ook wel vrij goed schrijf, maar toch slaagt ze er in voldoende toegevoegde waarde te leveren. Ze maakt nu volledig zelfstandig een deel van onze marketing content en ik ben er zeer “content” over. Dit alles voor een zeer haalbaar budget!”

Merci, Philip! Als die magische klik er is, dan gaat de rest vanzelf.

Ook nood aan een vaste copywriter waarmee het klikt?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!