An Optimazing Match!

Cathy Tavernier, zaakvoerder Optimazing

Weet jij al wie jouw ideale klant is? Ikke wel! Cathy Tavernier van Optimazing is wat je noemt: a match made in heaven.

Zij is een übercoole social media expert en online marketeer én sinds dit voorjaar een trouwe vaste klant van mijn copywriting diensten.

Een supertoffe madam, I tell you!

Optimazing:
Amazing Online Visibility, Optimal Support

Waarom het zo goed klikt tussen ons? Cathy is een authentieke onderneemster, een slimme autodidact en een harde werker. Met haar business geeft ze “Optimal Support” aan haar eigen klanten om in sneltempo “Amazing Online Visibility” te scoren. In ’t kort: Optimazing.

Daarbij legt Cathy haar klanten ook nog eens ferm in de watten. Een online sparring partner in goede én kwade dagen. Bij haar krijgt elke klant een VIP-behandeling en dat kan ik beamen! 😉

Bovendien kan ik me helemaal vinden in haar no-nonsense visie op online marketing:

  • dúrf naar buiten komen als jezelf
  • verspreid slim & snel je expertise online
  • geef waarde mee vanuit je hart
  • spreek altijd de taal van je klant

Tijd voor nieuwe SEO-proof webteksten!

Ondernemen is een geweldig avontuur en een boeiend proces. Optimazing had al een good-looking website voorzien van tekst en uitleg, dat wel.

Maar nu was de tijd rijp om de websitestructuur volledig om te gooien en een nieuwe tone of voice te unleashen. Dat alles SEO-proof, aja.

Dus schakelde Cathy mijn expertise in als SEO-copywriter en empathisch kameleonschrijver. Ze wist zelf al heel goed waar ze naartoe wilde en dat stak wel wat vaart in onze eerste gesprekken. Tegen onze eerste workdate had ze zelfs al een duidelijke planning klaar. Gesproken van efficiëntie, zeg!

We kunnen allebei ook vlotjes overweg met WordPress en andere technische webzaken. Cathy is nog een groter technisch talent dan ik! Daardoor verstaan we elkaar met een half woord, werken we complementair en verzetten we bergen werk op één dag in volle focus.

Copywriter Myriam Beeckman helpt je met je branding

Een dagje exclusief met de copywriter

Zo’n exclusieve werkdag tussen Cathy en mij loopt altijd gesmeerd:

  • Om 8:30 een korte zoom om de taken van de dag te bespreken.
  • Daarna schrijf en reviseer ik meteen in de beheersystemen (WordPress, AutoRespond…).
  • Cathy doet ondertussen gewoon haar eigen werk en we whatsapp’en doorheen de dag.
  • Tegen 16:30 zoomen we nog eens voor de feedbackronde.
  • Daarna schaaf ik bij waar nodig.

Heerlijk om zo kort op de bal te kunnen spelen! Dat geldt zowel voor Cathy als voor mij. Ook ik voel op het einde van zo’n schrijfdag een enorme voldoening. Want we hebben onze gezamenlijke checklist netjes kunnen afvinken met onmiddellijk resultaat. En Cathy is al even enthousiast, echt zalig!

Check zelf maar even hoe het borrelt en bruist op haar website. 🤩

En wat vindt Cathy er zelf van, eigenlijk?

Wel, dit postte ze onlangs op haar sociale media:

“Vandaag is het hier werken-aan-mijn-bedrijf- dag en dit samen met niemand minder dan Copywriter Myriam Beeckman.

Het minste dat ik van deze Lady kan zeggen (met de grote letter ‘L’, believe me!), is dat wij een ongelooflijke match zijn. We verzetten bergen werk samen.

Ik bereid me goed voor, zodat de teksten die ik wil die Myriam nakijkt klaar zijn en ik goed weet wat ik tijdens de dag zelf nog zal moeten doen. Zodat ook mijn andere activiteiten kunnen doorlopen.

De teksten op mijn website zijn nu echt my tone of voice. Ik word meer en meer één. That’s me! And yes, I like it! (Vreugdedansje!)

Dikke merci Myriam, you lighthen up my day! Een dag samen werken met jou, daar kijk ik steeds naar uit!

En weet je wat top is: Myriam en ik hebben elkaar 1 keer live ontmoet vorig jaar in mei, waar er nog geen sprake was over samenwerken. We zijn elkaar gewoon blijven volgen online.

En vervolgens schreef ik me in voor haar nieuwsbrief… and I liked her style…”

Een warme dankjewel, Cathy! 😀

Net wat je nodig had, zo’n vaste copywriter als extra schrijfkracht?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!