VPV Design zet slim in op SEO-copywriting

Het gaat het er bikkelhard aan toe in de isomowereld, wist je dat? En al zeker online. How, wacht… de isomowereld? Piepschuim, bedoel je?

Uhu.

Zúlke ogen trok ik, toen ik het atelier van VPV Design in Lievegem binnenwandelde. Van reuzegrote letters over kleurrijke decorstukken en verpakkingsmateriaal tot prachtige logo’s in 3D.

Zowel particulieren als professionals kunnen hier terecht om hun wildste ideeën tot leven te laten wekken in piepschuim. De contoursnijmachines kunnen elke vorm en dimensie aan.

Elk object wordt met de grootste zorg geverfd, gelakt en/of gecoat tot het er levensecht uitziet. Dit is – vrij letterlijk – big business.

Een gloednieuwe website voor VPV Design

De sympathieke eigenaars Gino en Maria merkten me op tussen de Google zoekresultaten – waar anders 😉 – en wisten goed wat ze wilden.

Of ik kon zorgen voor een gloednieuwe website die:

  1. hun business professioneel in de verf zette;
  2. hun liefde voor het vak en warme bedrijfswaarden benadrukte;
  3. de harde concurrentie online op termijn zou evenaren.

Mijn antwoord? Hell yeah!

Alles begint met een SEO-onderzoek…

Het eerste wat ik deed voor VPV Design, was een uitgebreide concurrentieanalyse online. Welke kapers waren er op de Googlekust? Hoe scoorden hun websites op SEO en gebruiksvriendelijkheid?

Ten tweede voerde ik een verhelderend zoekwoordenonderzoek. Daaruit distilleerde ik cruciale informatie om een haalbare SEO-strategie te bepalen.

… en dan is er SEO-copywriting!

Een tikkeltje schrijfmagie, yep. 🪄

Samen met Gino en Maria boog ik me over een logische websitestructuur. Hoe zetten we het aanbod zo klantvriendelijk mogelijk in de kijker? Hoe linken we de pagina’s onderling? Welke call to actions stoppen we waar?

Het magische schrijfwerk nam ik voor mijn rekening, aja!

Ik werkte elke pagina uit, volledig SEO-proof, op basis van inputbriefings en research. Dankzij de concurrentieanalyse was ik al goed ingewerkt in de materie. Double win!

Ondertussen bij de webdesigner…

Die mag in dit verhaal zeker niet ontbreken!

WordPresswonder Stijn De Mulder is mijn vaste compagnon voor alle nieuwe websiteprojecten. Ik dwing je niet om voor hem te kiezen… (alhoewel 😁 )

Maar klikt het óók met hem, dan profiteer je ten volle van onze vlotte samenwerking achter de schermen. Wel zo handig voor jou, right? Plus: je website kent gegarandeerd een succesvolle oplevering.

Dusss… terwijl ik ijverig werkte aan de SEO-copywriting voor VPV Design, was Stijn bezig met het ontwerp en alle technische vernuft van de website.

Het resultaat? Klik zelf maar hieronder!

Wist je trouwens dat de website nú al in de Google top 10 staat voor het zoekwoord “piepschuim op maat“? Daar stond ík zelfs van versteld, ja!

En wat vindt VPV Design ervan?

Benieuwd wat ik voor jouw toekomstige website kan betekenen?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!