Aangenaam!

Voor jou maak ik graag alle tijd. Ik haal mijn allerscherpste pen boven voor jouw project, jouw bedrijf of jouw vereniging. Waarom? Omdat schrijven me intens gelukkig maakt.

Organiseren en creatief vormgeven? Ook daar word ik oppervrolijk van. Ik boetseer met woorden, zinnen en beelden tot alles perfect aanvoelt voor ons allebei.

Mijn nieuwste i-stek lees je nu. Eindelijk heb ik van mijn diepste zingeving mijn beroep gemaakt.

Ik schrijf al zo lang ik het me herinner. Schriften vol bakvisserij, gedichten en kortverhalen. Het werd al snel duidelijk dat taal me vanbinnen iets deed. Dat ik ze ook goed naar buiten kon brengen, zo beweerde meester Luc al in het vierde leerjaar.

Ik ging ze grondig bestuderen, de Nederlandse taal, en leerde vakkundig vertalen van en naar het Engels en het Spaans. Na een eerste -en boeiende- job als medisch secretaresse voelde ik me geroepen om onze jeugd even taalbezeten te maken als ikzelf. Yep, ik werd leerkracht Nederlands en deze missie volbracht ik tien jaar lang met veel passie en nog meer engelengeduld.

Al die tijd bleef ik maar schrijven en niet alleen voor mezelf. Toen internettend Vlaanderen kennismaakte met de eerste blogs, las en schreef ik lustig mee. Een dik decennium en een paar blogs later vind ik nog steeds mijn heil in deze virtuele wereld, die zo stilaan onmisbaar is geworden voor u en mij.

Aangenaam dus! En wie ben jij?

Foto van Myriam Beeckman, freelance tekstschrijver en copywriter in Oost-Vlaanderen
1 %
empatisch & inspirerend
1 %
georganiseerd & verantwoordelijk
1 %
creatief & ondersteunend
1 %
gepassioneerd & expressief