Aangenaam!

 

Op mijn zonovergoten schrijfkamer, daar gebeurt het. 

Daar bijt ik me 200 % vast in jouw onderneming. Bezorg ik jou een geheel eigen stem en imago. Breng ik consistentie en slagkracht in jouw communicatie, zowel online als offline.

Waarom? Omdat schrijven me intens gelukkig maakt.

Myriam Beeckman - Copywriter in Wetteren
1 %
empathisch & inspirerend
1 %
georganiseerd & verantwoordelijk
1 %
creatief & ondersteunend
1 %
gepassioneerd & expressief

Die magische klik

Organiseren en creatief vormgeven? Ook daar word ik oppervrolijk van. Ik boetseer met woorden, zinnen en beelden tot alles perfect aanvoelt. Voor ons allebei, wel te verstaan.

Zie je, ik ben een gevoelsmens. Ik volg mijn neus en doe zaken vanuit mijn buik (guilty, I’m a foodie lover too!). Als ik samen met jou werk aan jouw business, wil ik die magische klik voelen, dat ook.

Mijn diepste zingeving

Eindelijk heb ik van mijn diepste zingeving mijn beroep gemaakt. Cliché, but true. 

Ik schrijf al zo lang ik het me herinner. Schriften vol bakvisserij, gedichten en kortverhalen. Al snel werd duidelijk dat taal me vanbinnen iets deed. Dat ik ze ook goed naar buiten kon brengen, dat beweerde meester Luc al in het vierde leerjaar.

Ik ging ze grondig bestuderen, de Nederlandse taal. Leerde vakkundig vertalen van en naar het Engels, van en naar het Spaans. Na een eerste – en boeiende – job als medisch secretaresse voelde ik me geroepen om onze jeugd even taalbezeten te maken als ikzelf. 

Yep, ik werd docent Nederlands. Deze missie volbracht ik tien jaar lang met evenveel passie als engelengeduld. En o ja, in between jobs trok ik met mijn backpack 6 maanden door Australië. One hell of a time!

Deze copywriter is een omnihongerig wezen

Een omnihongerig wezen

Al die tijd bleef ik maar schrijven en niet alleen voor mezelf…

Toen internettend Vlaanderen begin jaren 2000 kennismaakte met de eerste blogs, las en schreef ik al lustig mee. Ik heb het grote publiek altijd willen raken met woorden. Een onstilbare honger is het. 

Vijftien jaar en een paar eigen websites later vind ik onze virtuele wereld nog steeds enorm intrigerend. Elke dag lees en leer ik nog bij

Over SEO copywriting, WordPress websites, e-mailmarketing, online marketing, social media… Vanuit die kennis help ik ondernemers en kmo’s met veel plezier zichtbaarder te worden. 

Daarbij zorg ik voor een heldere, gepaste, correcte en effectieve communicatie. Uiteraard niet alleen online. Ook offline, aja.

Dus, vertel…

Wat kan mijn pen betekenen voor jou en jouw business? 

Stuur me gerust een berichtje om kennis te maken of plezanter nog, geef me een belletje!

Friends?
Open chat
Vraagje? 😎