WieWaWa website? Alleen voor durvers!

Kristrel Dufraimont van WieWaWa - dé coach voor durvers

Voor de goede orde: WieWaWa is de catchy naam van een coachingpraktijk in Haaltert: Wie ben je? Wat wil je? Waar wil je naartoe? Aan het roer staat een madam met – durf ik het zeggen? jawel! – ballen.

Kristel Dufraimont en ik, wij delen hetzelfde netwerk van ambitieuze ondernemers. Geen van ons beiden is vies van een beetje actie.

Juist daarom zag Kristel in mij een match om haar vernieuwde ondernemersverhaal door haar bestaande webteksten heen te vlechten.

Wiewawa 2.0
Een nieuwe tone of voice

Zie je, WieWaWa had al een website. Kristel had die bij het begin van haar zelfstandige carrière professioneel laten designen én schrijven. Kwalitatief werk van mijn collega’s, dat wil ik hier wel effe graag benadrukken.

Maar ondertussen was Kristel die eerste ondernemersfase ‘ontgroeid’ en had ze haar coaching business gefinetuned. Ze wist exact waar ze naartoe wilde vanaf nu. De tijd was rijp voor WieWaWa 2.0.

En bij dat vernieuwde aanbod hoorde dus ook een nieuwe tone of voice…

Dé coach voor durvers?
Maja, dat is het!

Hoewel Kristel zelf ook een behoorlijk stukje kan schrijven, vertelde ze haar nieuwe WieWaWa-verhaal liever. Want, zo legde ze uit, ze vertrouwde op mijn interpretatie en skills om haar woorden om te zetten in vloeiende webteksten. Teksten die vooral haar ideale klanten zouden aanspreken en activeren.

Dus praatten we tijdens die eerste briefings uitgebreid over doel, doelpubliek en imago. En wat Kristel nu juist zo uniek maakte als coach. Er zijn er al zoveel, right? En wat viel me op tijdens onze gesprekken? Kristel had het heel vaak over “durven”. Dúrven veranderen, dúrven voor jezelf kiezen, dúrven actie ondernemen…

“Zou je jezelf dan niet profileren als dé coach voor durvers? Die bestaat bij mijn weten nog niet”, flapte ik eruit. Kristels ogen flikkerden: “Maja, dat is het!” En zo kreeg het kind plots een naam. Ik voelde hoe voor Kristel de puzzelstukjes in elkaar vielen. Mooi toch, als je mee aan de wieg mag staan. 🤩

Klikken op eigen risico…

Dit werd ‘m dan: de vernieuwde website voor WieWaWa! Lees gerust op de foto hieronder… als je durft.

WieWaWa website voor durvers

Bij WieWaWa krijg je een no-nonsense coaching aanpak, gefundeerd op Kristels vakexpertise en gericht op tastbare resultaten:

  • Kristel inspireert en motiveert door je te triggeren op een anders-dan-anders manier;
  • Haar unieke formule “The Key to SuccesS” focust op 5 thema’s: gevoel, zelfvertrouwen, communicatie, carrière en stress;
  • Jouw garantie? Je groeit, zowel privé als professioneel en vindt die sleutel tot succes diep in je binnenste.

Ken je het concept “wandercoaching” al? Wel, ik kende het ook niet… Dus nam Kristel me mee, hopla het bos in. Zodat ik zelf kon ervaren wat het was. Zodat ik ook beter de essentie kon vatten in de webteksten, of course.

In één woord: wauw! De andere 2025 woorden lees je wel als je op de link hierboven klikt… 😉

En WieWaWa voelde het voor Kristel?

testimonial WieWaWa - over Myriam Beeckman

Durf jij ook te gaan voor een nieuwe tone of voice op je website?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!