Je eigen website maken, is dat moeilijk? Absoluut niet! Je hoeft geen programmeur te zijn om je eigen virtuele plekje te veroveren. Kost het veel tijd om een degelijke website te bouwen? Dat nog wel, ja.

En als jij die tijd niet hebt, dan schakel je mij gewoon in. 🙂

Een WordPress website

Werkelijk, het is poepsimpel om zelf een website te lanceren én die draaiende te houden. Tal van providers bieden online tools en thema’s aan. Ik werk het liefst met WordPress. Al van gehoord?

Dit platform is wereldwijd het meest gebruikte en wat mij betreft ook het meest gebruiksvriendelijke. Met een logisch dashboard en oneindig veel functies waarmee je snel en eenvoudig zélf je website up-to-date houdt.

Bouw eenvoudig een WordPress website
Voor “Bij de Baobab” maakte ik een WordPress website met het veelzijdige Guten thema.

STAP 1: Kies je thema

Voor mijn eigen website koos ik voor het thema Edin, met een strakke indeling en handige extra’s achter de schermen. Het aantal toeters en bellen bepaal je helemaal zelf. Welk thema bevalt jou?

Nu is het zo dat we binnen de grenzen van dit thema werken. Bekijk het als bouwen met sleutel-op-de-deur: de fundamenten liggen er en de ruwbouw staat er al. Wij bouwen hierop verder en werken af naar smaak.

Wil je een website volledig op maat gemaakt en met een uniek design? Dan raad ik je aan bij een professionele websitebouwer langs te gaan. Ik kan je gerust enkele toppers aanbevelen. Just ask me!

STAP 2: Bouw je website

Wat ik voor jou doe? Je website zó opbouwen dat zowel je bezoekers als Google superblij zijn als ze langskomen. Want een navigeervriendelijke en SEO-gerichte websitestructuur is cruciaal voor een gezond webverkeer.

Dus kijk, samen bepalen we die structuur. Jij vertelt mij wát je precies op je website wil en ik laat zien hóe we dat in de praktijk omzetten.

Daarna bouw ik alle pagina’s en zet ze helemaal klaar om te vullen. O ja, ik zorg natuurlijk ook dat je website wettelijk in orde is: privacyverklaring, cookiebeleid, eventuele algemene voorwaarden.

STAP 3: Vul je website

Tot slot komt de belangrijkste stap: je website vullen met SEO-gerichte copywriting en beeldmateriaal. Ook daarvoor zitten we samen en verzamel ik zoveel mogelijk input.

Daarna schrijf ik voor elke pagina wervelende webteksten die én je bezoekers overtuigen én Google verleiden.

Kostenplaatje?

Ook simpel: de tijd die ik stop in bouwen en schrijven. Dat hangt dus ook een beetje af van de grootte van je website. Met mijn ervaring doe ik er alvast veel minder lang over dan jij. Akkoord? 😉

En eerlijk, ik maak geen geheim van mijn schrijftarieven. Een website maken is een groot project waaraan ik al vlug 5 dagen werk.

Samenwerken?

De rode draad doorheen mijn werk: een persoonlijke, gerichteeerlijke en kwaliteitsvolle aanpak:

  • Bij een eerste vrijblijvende kennismaking vertel je mij alles over je schrijfproject.
  • Ik bezorg jou een gedetailleerde offerte op basis van al jouw wensen.
  • We maken van bij het begin heldere afspraken rond werkwijze en deadlines.
  • Terwijl ik voor jou werk, hou ik je op de hoogte en vraag ik regelmatig om feedback.