Hotel Acropolis

Op een boogscheut van het strand in Middelkerke verrees in 2018 een gloednieuw, majestueus gebouw: Hotel Acropolis. Hier huist momenteel ook het Casino van Middelkerke.

Het marketingteam van Hotel Acropolis contacteerde me met de vraag om samen de website te optimaliseren. Die moest hoger scoren in Google én aantrekkelijker worden voor de lezers. En zat de structuur wel oké?

Uiteindelijk bracht ik er een volledig weekend door en liet ik me helemaal onderdompelen in de charmes van dit hotel, de warmte van het personeel, het unieke karakter van de kamers. Schrijven is vaak voelen.

Een rondleiding, een brainstormmeeting en een concurrentieanalyse later was ik helemaal ‘in the zone‘. Dankzij die waardevolle input, indrukken en gevoelens kon ik precies de juiste toon zetten op de website.

Hotel Acropolis deed een beroep op SEO-copywriter Myriam Beeckman

Benieuwd of jouw website ook hoger kan scoren in Google?

Magische SEO-copywriter nodig? Myriam Beeckman tovert jouw copy om!

Let’s magically connect!

Myriam is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Zo werd ze op geheel organische wijze SEO-copywriter én SEO-copytrainer. Ha! Als omnihongerig wezen is ze continu op zoek naar de nieuwste SEO-trends. Daarmee helpt ze haar klanten en cursisten scoren online. Naar verluidt komt er zelfs magie bij kijken, yep!