DynamICK PA & MA

“Myriam,” zei Peter, nadat hij peinzend van zijn koffie had genipt. “Ik denk dat jij wel eens de geschikte madam bent om mee vorm te geven aan mijn nieuwe concept: DynamICK PA & MA.”

Dynamick PA & MA website

“Peter,” antwoordde ik al even stellig, “met alle plezier. Vertel, waar broed je op?” En zo begon deze boeiende samenwerking.

Peter Dick is een ervaren professional en zaakvoerder van DynamICK, een HR-consultancy bureau. Hij is dus niet alleen een rasechte ‘people person’, maar ook een no-nonsense visionair en een straight-forward strateeg. Met zulke ondernemers, weet ik ondertussen, klikt het gewoon.

Peter had een ambitieus en menslievend plan uitgedokterd. Met zijn nieuwe servicepakket DynamICK PA & MA wil hij de zelfbewuste, actieve senior in Vlaanderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis laten wonen.

Zijn unieke ‘AAA-service’ bestaat erin het eerste Aanspreekpunt te vormen voor alle huishoudelijke zorgen, permanente Assistentie te bieden bij administratie en projecten, en onafhankelijk Advies te geven op maat. Drie keer A? Banee, dat is niet toevallig. 😀

In de nieuwe websteksten, waar we samen aan sleutelden tot ze helemaal perfect zaten, vind je zelfs nog meer van die taalvondsten. Héérlijk! Achteraf was Peter -en ik citeer- “super tevreden”.

Op mijn beurt bedank ik Peter voor zijn accurate briefings en feedback. Afgaande op zijn positieve drive, twijfel ik er niet aan dat zijn concept in no time aanslaat. Veel succes, DynamICK PA & MA!

#omdatmensenbelangrijkzijn

Ook benieuwd wat ik voor jouw gloednieuwe business kan betekenen? Vertel me jouw verhaal!

Myriam Beeckman is al jaren verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Daarom werd ze freelance copywriter met focus op WEB & SEO. Haar liefde voor boeken kan ze kwijt als ghostwriter voor visionaire ondernemers. Ze noemt zichzelf een omnihongerig wezen, altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarmee haalt ze dan uit. Genadeloos creatief zelfs.

Jouw mening hierbij?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.