Thesis, eindwerk, proef, scriptie nalezen

Hoe je het ook noemt, je hebt er maanden voor gezwoegd. Na de lessen, in het weekend en vele malen tot een kot in de nacht. Je hebt onderzoek gedaan, interviews afgenomen, beeldmateriaal verzameld, analyses en statistieken verwerkt. Je hebt over dat alles geschreven en véél.

Je bent er zowaar nog trots op ook! Nu het bijna tijd is om jouw dierbare pennenvrucht te overhandigen aan je proffen, komt de finishing touch. Je laat je scriptie nalezen. Slimme zet! Want jouw tekst is een weerspiegeling van jouw werk. Dus die moet gewoon perfect in orde zijn.

Expert in stijl en spelling Nederlands

Ik weet niet hoezeer dit opgaat voor jou, maar ik durf dit van mezelf te beweren, ja. Voordat ik freelance copywriter werd, was ik -tadaaa!- een zeer gedreven leerkracht Nederlands. Tekst verbeteren… tja, het heeft zich ondertussen diep in mijn systeem geworteld.

Tikfouten en vergeten woordjes, tangconstructies en foutieve samentrekkingen, spelfouten en grammaticadwalingen. Ik spot ze meteen. En de meest besproken fout van allemaal? Die ook, ja.

Je tekst nalezen of verbeteren?

Ik bied het allebei aan, want ja, er is een verschil.

  • Je scriptie nalezen houdt in dat ik digitaal jouw document voorzie van opmerkingen. Ik geef je gerichte verbetertips en adviezen, net zoals ik vroeger bij mijn studenten deed. Dit gaat vlugger dan verbeteren, het kost mij wat minder tijd en jou wat minder geld. Maar jij zal nadien wel nog verbeterwerk te doen hebben.
  •  Je tekst verbeteren is uiteraard intensiever. Het duurt dan ook wat langer eer je de tekst terugkrijgt. Hou hier zeker rekening mee.  Maar je krijgt een document terug dat volledig vrij is van spel- en stijlfouten. En zelf hoef je dan ook helemaal niets meer te doen.

Samenwerken?

Mail of bel me gewoon: +32 (0)495 48 44 55 … 😉