Myriam leerde ik kennen via LinkedIn. Haar enthousiasme spatte uit iedere post. Eenvoudig, hapklaar en met oplossingen. Toen ik haar contacteerde wist ik eigenlijk niet wat ik moest verwachten, of wat zij verwachtte van mij.

Ons eerste contact was ‘talk’, vier uur aan één stuk, twee mensen die elkaar niet kennen. Twee mensen uit twee verschillende werelden. Myriam luisterde, Myriam complimenteerde. Zij stelde mij gerust. Mijn onwetendheid op haar vakgebied heeft ze snel weggehaald. De eerste oplevering zat ernaast… Oja! Toch!

Maar de moeilijkste drempel was al genomen: wij praatten, wij luisterden naar elkaar, wij werkten samen. Dus in geen tijd zetten wij dit recht. Vanaf dan hadden we gelijke tred. Maar dat is niet alles. Myriam is zeer open-minded en klantgericht. Alle andere sleutelfiguren om tot een professionele website te komen heeft zij geïntroduceerd. Vraag het aan Myriam, weet ze het niet (wat zelden voorkomt), dan weet ze wie het weet! Samenwerken met Myriam is zalig, stress-verlagend, geruststellend.

Friends?

Nina De Lille, Talk Test Trust

Nina De Lille - Talk Test Trust