Happy Customers’ Corner

Veerle Degrieck, Praktijk Practique

“Veel maar behapbaar – allemaal relevant. Veel dingen had ik al eens gehoord, maar zou ik zelf niet kunnen uitleggen. Dus de herhaling was goed (en nodig om volledig te begrijpen waar het over ging). Deze opleiding is ideaal voor iemand die graag schrijft, maar niet weet hoe Google werkt. Om voortaan goeie blogs te schrijven en daar ook door Google voor beloond te worden.”

Veerle Degrieck, Praktijk Practique
Els Hellemans, Focus Together

“Ik denk dat het mijn verwachtingen overtrof: SEO blijkt zo veel meer te zijn! Heel leuk om al die tools mee te krijgen. De cursus helpt me ook om die cijfertjes en statistieken te interpreteren. Ook al schrijf ik graag, het bloggen was een beetje naar de achtergrond verdwenen. Maar ik kreeg er terug zin in dankzij je cursus en de opdracht tussendoor. Nu weet ik ook wat ik kan verbeteren aan mijn website. Mijn to-do lijstje heb ik opgesteld tijdens de cursus.”

Els Hellemans, Focus Together

“Deze SEO-copy opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. Ik kan nu zelfstandig praktisch aan de slag met het opzoeken van relevante keywords en deze verwerken in de blogposts voor onze website. Zo kan ik meteen mijn kennis inzetten voor de planning van het nieuwe jaar!”

Delphine, marketing medewerker bij KMO
Sveva Van den Broeck, copywriter bij Sveva.be

Over de dagopleiding: “Een sterke basis die in ‘mensentaal’ uitgelegd wordt. Deze basis was bij mij al grotendeels aanwezig waardoor de opleiding voor mij meer in de diepte kon gaan. Toch was het fijn om ook de basis nog eens opgefrist te krijgen. De opleiding is interactief zodat je niet enkel moet luisteren, maar ook effectief meedenkt en aan de slag gaat.”

Sveva Van den Broeck, copywriter
Nina De Lille - Talk Test Trust

“Ons eerste contact was ‘talk’, vier uur aan één stuk, twee mensen die elkaar niet kennen. Myriam luisterde en complimenteerde. Zij stelde mij gerust. Mijn onwetendheid op haar vakgebied heeft ze snel weggehaald. De eerste oplevering zat ernaast… Oja! Toch! Maar de moeilijkste drempel was al genomen: wij praatten en luisterden naar elkaar, wij werkten samen. Dus in geen tijd zetten wij dit recht. Vanaf dan hadden we gelijke tred. 

Myriam is zeer openminded en klantgericht. Alle andere sleutelfiguren om tot een professionele website te komen heeft zij geïntroduceerd. Vraag het aan Myriam, weet ze het niet (wat zelden voorkomt), dan weet ze wie het weet! Samenwerken met Myriam is zalig, stress-verlagend, geruststellend.”

Nina De Lille, Talk Test Trust
Amanda Samaey van Flowering

“Ik nam contact op met Myriam om mijn site te voorzien van ‘passende tekst’ waar je blij van wordt; seo-proof, natuurlijk. En ik ben heel blij dat ik die stap gezet heb. Myriam is een madam die weet van aanpakken. Ze werkt gestructureerd, wat ik heel belangrijk vind. Daarnaast neemt ze de tijd om duidelijk te krijgen wat voor mij belangrijk is. Ze staat open voor ideeën, vragen, bedenkingen… Zo schrijft ze teksten die echt ‘goed voelen’. Ik vind haar echt een ‘power woman’, want zij slaagde erin om op korte tijd goede kwaliteitsvolle tekst te schrijven met een tikkeltje/sprankel meer.”

Amanda Samaey, Flowering

“Persoonlijk, klaar en duidelijk, meedenkend. Zo kan ik de samenwerking met Myriam beschrijven. ‘Persoonlijk’ omdat ze heel snel begreep wie ik ben en hoe ik denk. Cruciaal om mijn missie, visie en aanpak in voor mijn doelgroep ‘klare en duidelijke’ bewoordingen op papier te zetten. Suggesties over lay-out, ideeën over extra inhoud voor op pagina’s, … kreeg ik er gratis bij. Een “meedenkende” copywriter! Super tevreden.”

Peter Dick, Dynamick – Pa&Ma-doener

“Wij deden een beroep op Myriam voor de copywriting van onze website. Ze is heel professioneel en correct maar tegelijkertijd ook heel sympathiek en open. Het was een heel fijne ervaring om met haar samen te werken en we zijn heel tevreden over het resultaat. Hartelijk dank!”

Nathalie, Hotel Acropolis
Japans schrift voor koko-ro: verzoening van hart en hoofd

“Myriam is erin geslaagd mijn vakjargon te herschrijven naar een vlot, leesbare tekst, met behoud van mijn eigenheid. Ben je op zoek naar een persoonlijke, professionele en betrouwbare samenwerking? Dan raad ik je Myriam zeker aan. Ik heb haar klantgerichtheid en snelle aanpak erg weten appreciëren.”

Inge Melotte, Koko-Ro
Le Silence zonnebloem

“Je komt zelden zo’n talent als Myriam tegen. Efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik het resultaat bekijk. Als eigenaar van Le Silence du Midi schakelde ik Myriam in voor het schrijven van krachtige teksten voor onze website. Zelfs als onze insteek van een tekst nog niet helder was, wist zij precies de kern van onze boodschap te raken.”

Gunther Van Impe, Le Silence du Midi
Kristrel Dufraimont van WieWaWa - dé coach voor durvers

“Myriam luistert, voelt, leeft zich helemaal in. Jouw verhaal wordt haar verhaal. Myriam geeft woorden vorm en een verhaal aan de chaos van gedachten en ideeën in mijn hoofd & hart. Het is bijna alsof ze mijn gedachten kan lezen, heel bijzonder. Een professionele, goedlachse dame met een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen. I like. Beter kan IK het niet omschrijven, maar zij wellicht wel! 😉”

Kristel Dufraimont, WieWaWa Coach
klantencase Groeicoach Evy De Smedt

“Myriam is een topper van formaat! Ze denkt mee, spiegelt en daagt je uit.
Ze zet je aan tot nadenken waardoor je input nog beter is en de copy dan ook
op je lijf geschreven is. Net als ik is ze zeer spontaan en enthousiast, ideale match dus! Ik ben fan! :-)”

Evy De Smedt, Groeicoach
Katleen Doolaege zaakvoerder Mobile Clean

“Ik was op zoek naar een copywriter en niet zomaar één. Het moest iemand zijn die ons en onze business perfect aanvoelde, alsof ze deel was van ons team. En zo iemand heb ik gevonden! Myriam onderzocht eerst alles op SEO-niveau en schreef daarna onze website uit, perfect zoals wij het wilden. Ze zette de juiste woorden op de juiste plaats, waardoor ook onze zichtbaarheid pijlsnel de hoogte inging (en nog steeds gaat!). Myriam werkt heel gestructureerd, waardoor je 100% op haar kan rekenen. Ze schrijft met passie, omdat ook zij méér uit je business wil halen. Daarom beslisten we haar niet meer te lossen. Tot op vandaag schrijft ze voor ons de maandelijkse nieuwsbrieven en blogs uit. Een dame met power die weet wat ze doet en schrijft. En zo zijn er maar weinig!”

Katleen Doolaege, Mobile Clean
Go Camino - wandelreizen naar Santiago Compostela

“Een heerlijke samenwerking met Myriam achter de rug. Ze voelt heel goed aan wat de klant wil. Ze luistert aandachtig, werkt gestructureerd en hard, en zit boordevol tips. Ze heeft een magische pen. Ook haar nieuwsbrief is echt de moeite. Een copywriter die net dat tikkeltje meer heeft. Niet over nadenken, gewoon DOEN en een afspraak maken.”

Elvira Rog, Go Camino
Brigitte Ballings, Bounce Back Coaching

“Ik kan deze opleiding alleen maar aanraden. SEO-copywriter Myriam Beeckman legt alles uit op een eenvoudige en plezante manier; het ritme van de training zit goed; de sfeer is opperbest; de locatie in een echt sprookjeskasteel met een top bediening draagt hier zeker toe bij.

Ik heb er gewoon van genoten, een echte verwennerij; als een dagje vakantie met heel veel output en concrete handvaten om meteen aan de slag te gaan (daar ben ik op dit ogenblik ook mee bezig, zo’n goesting heb ik om met bloggen en SEO bezig te zijn). Dank je Myriam! Je bent een topper! En dank je aan de medecursisten want het was ook een heel fijne groep met goede vibes!”

Brigitte Ballings, Bounce Back Coaching
Cathy Tavernier, zaakvoerder Optimazing

“De opleiding voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Er was een theoretisch luik, een technisch luik en het praktische. Ik had al enige basiskennis, maar heb toch nog veel zaken bijgeleerd die ik niet alleen kan implementeren in mijn eigen business, maar ook kan ten goede laten komen voor mijn klanten hun business!”

Cathy Tavernier, Optimazing
Lenie Verhelst - coach e-mailmarketing & netwerkwandelingen

“Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen aan iedereen die regelmatig blogt. De informatie die jij deelt is gewoon supernuttig om toe te passen en op langere termijn bezoekers aan te trekken. Bovendien zijn de tips ook te gebruiken voor andere online teksten (denk maar aan social media, nieuwsbrieven en pagina’s op je website).”

Lenie Verhelst, coach e-mailmarketing & netwerkwandelingen