Doe gerust een beroep op mijn vertaalkunsten en laat jouw tekst professioneel vertalen.

Vertalen Engels > Nederlands

Engelse tekst vertalen naar het Nederlands is mijn stokpaardje. Ik lees in het Engels, ik denk in het Engels en soms droom ik er zelfs in! ‘I had a dream!’ Of zoiets.  😉

Of dit iets te maken heeft met die zes maanden dat ik in Australië heb gewerkt? Veel kans! Om maar te zeggen: it’s absolutely my cuppa!

Vertalen Nederlands > Engels

Dat geldt natuurlijk ook omgekeerd. Nederlandse tekst vertalen naar het Engels is zelfs meer dan een stokpaardje. Het is mijn tweede natuur. Kom zeg, Myriam, overdrijf je niet een beetje nu? Euh, nee.

Zonder overdrijven dus: ik vertaal jouw tekst alsof die geschreven werd door een native speaker. Niet voor niets dachten ze Down Under dat ik een rasechte Ierse was.

Vertalen Spaans > Nederlands

Ha, de exotische klanken van het Spaans! Voor 406 miljoen mensen op aarde is dit -lucky bastards- de moedertaal. Nog eens 180 miljoen spreekt Spaans als tweede taal. Volgens Wikipedia toch. Niemand zal ontkennen dat naast het Engels ook Spaans een uiterst belangrijke handelstaal is.

Spaanse tekst vertalen naar het Nederlands? Ook dat doe ik voor jou! Ik zal er net iets meer het woordenboek moeten bijnemen en alle vakjargon die jij me kan bezorgen is meer dan welkom. Maar je krijgt een vloeiende en inhoudelijk correcte tekst in het Nederlands terug.

Vertalen Frans > Nederlands

Franse tekst vertalen naar het Nederlands mag zeker niet ontbreken in mijn vertaaldiensten. In ons land overstijgt de vraag zelfs het aanbod. Dus help ik graag een handje mee.

Frans begrijpen vormt voor mij geen enkel probleem en een tekst vertalen naar mijn moedertaal al evenmin. Dus, laat jouw vertaalproject maar komen!

Samenwerken?

De rode draad doorheen mijn werk: een persoonlijke, gerichte, eerlijke en kwaliteitsvolle aanpak:

  • Bij een eerste vrijblijvende kennismaking vertel je mij alles over je schrijfproject.
  • Ik bezorg jou een gedetailleerde offerte op basis van al jouw wensen.
  • We maken van bij het begin heldere afspraken rond werkwijze en deadlines.
  • Terwijl ik voor jou werk, hou ik je op de hoogte en vraag ik regelmatig om feedback.